paste cu ciuperci si cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga mica de spaghetti
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3-4 rosii
  • 4-5 cartofi potriviti de mari
  • 200 grame ciuperci proaspete
  • sare
  • ulei patrunjel

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu sare si putin ulei.Cand clocoteste apa se pun spaghetele la fiert si se lasa pe foc timpul indicat pe pachet.Intre timp se pregateste sosul:se piseaza usturoiul in pisator,decojim rosiile si le pisam la fel ca pe usturoi,una cate una pana se formeaza o pasta,amestecam rosiile cu usturoiul,curatam cartofii si ii prajim pai,spalam ciupercile si le taiem cubulete potrivite dupa care le calim in putin ulei.Cand spaghetele s-au fiert le rasturnam intr-un bol sau intr-o tava si le amestecam cu cartofii prajiti,ciupercile si sosul de rosii cu usturoi.Se servesc calde cu putin patrunjel verde presarat pe deasupra

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise