Paste cu ciuperci (de post)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Paste Mezze Penne Tricolore de la Barilla
  • Ciuperci enoki şi shimeji
  • O conservă de roşii tocate Heinz
  • Ulei de dovleac
  • Plic de ghimbir
  • Opţional: drojdie inactivă (nutritional yeast)

Mod de preparare

Pune pastele la fiert în apă cu nişte sare himalayană.

Între timp toacă mărunt câte o mână din fiecare soi de ciuperci.

Într-o tigaie medie pune o lingură de ulei de dovleac, peste pune ciupercile şi puţin praf de ghimbir (aprox. 1 linguriţă)

Când consideri că s-au făcut, pune peste conserva de roşii tocate de la Heinz.

Mai lasă-le puţin pe foc.

Peste pastele scurse toarnă "sosul" din tigaie.

Peste o porţie de paste am pus puţin praf de drojdie inactivă, care înlocuieşte parmesanul pentru mine.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise