Paste cu carne tocata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste (spaghete)
  • 200 g carne tocata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura otet
  • 1 varf de cutit de zahar
  • ulei
  • bulion
  • branza

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Carnea tocata se pune la prajit in ulei. Se condimenteaza dupa gust. Dupa ce s-a prajit, se adauga putina apa cat sa iasa un sos mai gros. Se pune bulionul, putin otet si putin zahar (gustati inainte sa adaugati aceste ingrediente, veti simti diferenta).

Pastele se scurg, se aseaza in farfurii iar carnea se aseaza deasupra frumos. Se rade putina branza deasupra.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise