Se toaca marunt usturoiul,morcovul si ceapa sau prazul,dupa care se pune uleiul intro cratita la incins. Se pun usturoiul, ceapa si morcovul la calit cand sant mai bine de jumate calite se adauga ciupercile, se mai lasa la calit cu ciupercile, dupa care se adauga carnea tocata si codimentele si telina,se lasa la calit cu carnea si cand este calita carnea se adauga tomata. Se lasa sa fiarba la foc mic cirrca jumate de ora, intre timp fierbem pastele. Cand carnea este gata se toarna peste paste ,se amesteca bine dupa care se pun intro tava de aragaz se pune cascavalul ras si se introduc 15- 20 minute la cuptor la foc domol.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise