Se pune apa la fiert cu putina sare si putin ulei. Dupa ce incepe sa fiarba se pun spaghetele(eu l-am rupt pe jumatate).Dupa ce s-au fiert se scot intr-o sita si se pun sub un jet de apa rece si se lasa de o parte. Apoi se toaca ceapa pestisori si se pun la prajit cu un praf de sare. Dupa ce s-a ingalbenit putin se adauga carnaciorii si pasta de tomate. Daca e prea groas sosul se poate subtia cu putina apa.Optional se poate adauga si usturoi. Dupa ce s-a facut si sosul se amesteca toate intr-un castron mare si se serveste cu frunze de patrunjel tocate marunt deasupra.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise