Paste cu branzaturi si salata creata rosie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 500gr paste(pene striate) 300gr salata creata rosie tocata
  • 1 ceapa mica
  • 100gr unt
  • 100gr gorgonzola(branza cu mucegai) sfarmata
  • 50gr branza swaizer ras
  • 50gr cascaval ras
  • 300gr smantana
  • 150ml lapte
  • nucsoara
  • piper
  • sare
  • patrunjel proaspat tocat.

Mod de preparare

Intr-o oala puneti abundent apa sarata la fiert.In timp ce fierbe apa, intr-o cratita topim untul si punem ceapa si salata la calit, adaugam, gorgonzola, swaizer, cascaval si la foc potrivit lasam sa se topesca amestecand. Adaugam smantana, laptele, nucsoara, piperul si sarea (dupa gust) si lasam sa fiarba totul la foc incet, pana sosul se ingroasa.Intre timp punem pastele la fiert si cu 2 minute inainte de terminarea copturii indicate pe ambalaj strecuram si trecem pastele in sos finalizand coptura. Le servim calde cu parmezan si patrunjel tocat proaspat.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise