Puneti la fiert 2 litri de apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugati pastele in ploaie. Lasati sa fiarba la foc mic conform indicatiilor de pe pachet (intre 7-12 minute). Stingeti focul, acoperiti cu un capac si mai lasati-le 4-5 minute in apa in care au fiert ca sa se mai umfle. Clatiti-le cu apa rece intr-o strecuratoare si lasati-le la scurs.
Radeti telemeaua pe razatoarea mare, puneti pastele fierte intr-o cratita, adaugati deasupra uleiul de masline, branza topita (feta), smantana si incalziti putin pe aragaz pana se imbraca pastele in sosul care s-a format.
Adaugati telemeaua rasa, amestecati usor si luati imediat oala de pe foc.
Se servesc calde. Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise