Paste cu branza si kaizer

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr paste
  • 350 gr branza de vaci mai cremoasa
  • 1 lingurita unt
  • 3 oua
  • 4 linguri parmezan ras
  • 5-6 felii kaizer
  • marar verde
  • 1 ceapa verde
  • piper alb

Mod de preparare

Intr-o oala punem mai multa apa cu putina sare si o asezam pe foc.

Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem circa 12 minute.

Cand sunt gata le scurgem si le lasam sa se racoreasca putin.

Branza o amestecam cu untul pana devine o pasta, apoi adaugam ouale, 1 lingura parmezan si putin piper.

Ceapa verde o spalam, o taiem bucatele mici, tocam si putin marar verde.

Le incorporam in compozitia de branza, adaugam pastele si amestecam usor cu o lingura.

Ungem o tava rotunde cu margarina, tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia de mai sus.

Kaizer-ul il taiem feliute subtiri si il repartizam deasupra, apoi presaram restul de parmezan.

Introducem pastele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.

Cand s-au rumenit frumos deasupra, le scoatem din cuptor, le lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise