Intr-o oala punem mai multa apa cu putina sare si o asezam pe foc.
Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem circa 12 minute.
Cand sunt gata le scurgem si le lasam sa se racoreasca putin.
Branza o amestecam cu untul pana devine o pasta, apoi adaugam ouale, 1 lingura parmezan si putin piper.
Ceapa verde o spalam, o taiem bucatele mici, tocam si putin marar verde.
Le incorporam in compozitia de branza, adaugam pastele si amestecam usor cu o lingura.
Ungem o tava rotunde cu margarina, tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia de mai sus.
Kaizer-ul il taiem feliute subtiri si il repartizam deasupra, apoi presaram restul de parmezan.
Introducem pastele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
Cand s-au rumenit frumos deasupra, le scoatem din cuptor, le lasam la racorit si servim.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise