Intr-un vas de teflon mai adanc calim ardeii taiati rondele subtiri in ulei de masline. Se acopera cu capacul, amestecandu-se din cand in cand.
Atentie, aveti grija sa caliti bine ardeiul, chiar daca dureaza un pic mai mult!
Intr-o oala mare punem apa la fiert, si cand aceasta fierbe, se adauga pastele cu sare, amestecand din cand in cand, sa nu se prinda.
Cand ardeiul este calit, se adauga sare si piper dupa gust si se toarna smantana, care se lasa pe foc 1-2 minute, nu mai mult!
Cand pastele au fiert \"al dente\" se scurg bine si se amesteca cu sosul de ardei si smantana.
Se servesc imediat cu parmezan ras pe deasupra.
Buon appetito!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise