Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute in apa clocotita, apoi se scurg.

Timp pregatire
1815 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr-Paste chinezești
  • 50 ml- ulei de masline
  • 300 gr-piept de pui
  • 1 buc -ceapa mărime medie
  • 1buc-morcov
  • 1buc-ardei capia
  • Bulion
  • Apa
  • Sare
  • Piper
  • Frunza de dafin

Mod de preparare

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg.

Urmează sosul:

Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi morcovul, apoi se adaugă ardeiul capia și se calesc puțin, se adaugă și pieptul de pui si se calesc impreuna. Se adaugă bulionul amestecat in 200 ml apa. Se ține pe foc până se incorporeaza bine totul.

Pofta buna!

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise