PASTE CARBONARA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
PASTE CARBONARA

Ingrediente

  • spagheti
  • sau[penne]
  • smantana
  • kaiser
  • ciuperci
  • cascaval
  • unt
  • sare

Mod de preparare

Pastele se fierb,in apa clocotita cu sare,kaiserul se caleste in untul incins cu ciupercile,pana se inmoaie.Dupa ce s-au fiert pastele se scurg de apa si se adauga peste kaiser si ciuperci,amestecandu-se incet.Cascavalul se rade pe razatoarea fina si se adauga peste ingrediente se lasa sa se topeasca dupa care se adauga smantana ,putina sare dupa gust si se rastoarna pe o farfurie sau un platou.Se servesc calde cu cateva frunze de patrunjel verde deasupra daca preferati.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise