Paste bolognese

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • paste,
  • 1 morcov,
  • 1 telina,
  • 2 cepe,
  • 300g carne tocata,
  • 200ml suc de rosii,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se calesc cele 2 cepe taiate marunt.
Se pune si carnea macinata, apoi morcovul si telina date pe razatoare. Se toarna sucul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper, se pune capacul si se lasa la foc mic pana scade sosul, cam 1 ora.
La sfarsit se pune patrunjel tocat si sosul astfel obtinut se pune peste pastele fierte.

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise