Paste Bolognese

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g paste
  • 400g carne tocata
  • 500g sos de rosii
  • condimente ( eu am pus delikat, cimbru, busuioc si oregano)

Mod de preparare

Punem pastele la fiert, apoi intr-o tigaie cu putin ulei calim putin carnea. Dupa ce nu mai este rosie, adaugam peste ea sosul de rosii si ii dam un clocot, amestecand ca sa nu se prinda.

Dupa ce au fiert pastele, la strecuram si le clatim putin, si dupa aceea turnam sosul peste ele. La servire puteti pune si putin patrunjel pe deasupra

Pofta Buna!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise