Paste Aromate

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. paste tip tuburi
  • 300 gr
  • zacusca de vinete
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita unt
  • ulei si sare.

Mod de preparare

-punem pastele la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt aproape fierte adaugam 1 lingurita de ulei.

-scurgem apoi pastele, le trecem printr-un jet de apa rece dupa care le tragem putin in unt topit

-separat calim usturoiul taiat feliute, adaugam zacusca si aromatizam cu oregani si busuioc.

-lasam cateva minute sa se patrunda aromele si adaugam pastele in sos amestecand usor.

Pofta mare!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise