Paste amatriciana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste
  • sos de tomate
  • caizer
  • 1 ton
  • sare
  • paprika
  • usturoi praf
  • parmigiano (parmezan)

Mod de preparare

Se pune o oala de apa la fiert cu sare pentru paste. Cand clocoteste apa se pun pastele si se lasa 10 minute (depinde de paste). Intr-o cratita se prajeste caizerul taiat fasii marunte. Apoi se adauga tonul, paprika si usturoiul praf (dupa gust). Dupa ce s-au fiert pastele le adaugam in cratita in care am prajit caizerul. Se adauga sosul de tomate si pe deasupra parmezanul. Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise