Pastai scazute cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pastai galbene
  • 1 ceapa
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 rosie
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
  • vegeta
  • ulei

Mod de preparare

Eu am avut pastai fierte la borcan. Daca folositi pastai crude, trebuie curatate capetele si le rupem in 2-3 bucati. Ceapa o tocam marunt si o calim in putin ulei, apoi se adauga 3 catei de usturoi zdrobiti si rosia curatata de pielita si taiata cubulete si mai lasam 1 minut. Apoi adaugam fasolea, amestecam putin si punem 2 cani cu apa calduta.

Cand incepe sa fiarba adaugam boiaua, vegeta, piper si lasam sa fiarba 20-25 de minute. Daca nu sunt fierte pastaile le mai lasam sa fiarba putin adaugand si apa daca mai este nevoie. La sfarsit adaugam si ceilalti catei de usturoi zdrobiti si mai lasam sa fiarba 5 minute.

(Eu daca am avut pastai fierte le-am mai lasat sa fiarba 5-10 minute, dar am adaugat putina apa).

Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise