Pastai cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pastai (fasole verde)
  • 2 cepe
  • 3 rosii mari
  • o caciulie usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare, piper, faie de dafin, cimbru

Mod de preparare

Fasolea spalata, taiata in bucati, se fierbe o jumatate de ora.

Ceapa maruntita, se rumeneste, se adauga rosiile date pe razatoare. Dupa ce se obtine un sos , se adauga pastaile strecurate. Adaugi usturoiul pisat, condimentezi,dai un clocot.Mananci cu mamaliguta. Daca doresti, cand nu este post, poti sa folosesti numai 2 catei de usturoi la sos,pentru gust, dar adaugi 300 ml smantana. Se poate adauga si carnita. Este un deliciu

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise