Pastai cu maioneza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100-200g pastai (eu am folosit din borcan, am pus pe iarna)
  • 2-3 catei usturoi
  • sare, piper
  • maioneza facuta in casa.

Mod de preparare

Pastaile se fierb bine apoi se scurg si se taie marunt sau se paseaza in blender (oricum e bine).

Le punem intr-un bol dupa care adaugam maioneza, sare, piper si usturoiul pisat, amestecam si punem la rece.

Sunt delicioase.

Putem folosi in loc de pastai conopida, e la fel de buna.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise