Pasta pesto

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180gr - 2 legaturi de busuioc
  • 3/4 pahar ulei de masline
  • 2 linguri de migdale prajite
  • 2 linguri de nuci prajite
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de piper
  • 11/2 lingurita de sare

Mod de preparare

Se desprind frunzele de busuioc de pe vrej si se spala bine.

Punem frunzele in robotul de bucatarie sau in blender si adaugam treptat uleiul si restul ingredientelor. Macinam pana devine o pasta fina si o pastram intr-un borcan care se inchide ermetic.

O pasta minunata care merge perfect alaturi de cartofi fierti la paste sau de piept de pui.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise