Pt.pasta: la 100 gr.faina 1 ou, sare, putin ulei de masline. Se scoate carnea din carnat, se taie kaizerul fasii, ciupercile se taie felii subtiri. Se incinge uleiul, se pune usturoiul cat sa dea aroma apoi se scoate. Se adauga carnea din carnat, kaizerul, ciupercile, 1 pahar cu apa. Se acopera. Se lasa 20 minute. Se adauga mazarea congelata si se mai lasa 10 minute. Se sareaza, pipereaza. Cand este gata se stinge focul si se adauga smantana. Se amesteca apoi se mai pune pe foc 1 minut. La sfarsit se adauga patrunjel. Pasta se fierbe putin, 3-4 minute. Se amesteca. Se adauga parmezan ras. Se serveste cald acompaniat de un pahar cu vin rosu.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise