puneti ulei intro tigae si punei un catel de usturoi racii si lasati sa se coaca 2 min, puneti o trime din vin si lasati la foc mare pana cand se evapora, adaugati rosiile taiate cuburi, piper, la foc mediu pentr 10 min mestecand continuu. intro alta tigae puneti scoicile cu ulei, usturoi, patrunjel si vinul ramas, la foc mare pentru 4 min. luati mijlocul din scoicile deschise si cele inchise aruncatile. puneti ccarnea de scoica in sos si inchideti focul.fierbeti spaghetele si lasatile sa se scurga. amestecatile cu sos si patrunjelul taiat mic. intro tava puneti ulei si intindeti pasta de pizza deasupra puneti un pic de ulei si dati-o l acuptor pentr 5 min la 220 gr. rupeti mijlocul de la pizza si punti spaghetele in mijloc
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise