Pasta galbenus de ou

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20ua fierte tari
  • 50g unt(ulei)
  • 1lingurita mustar
  • sare
  • piper macinat
  • mara verde

Mod de preparare

Se dau prin sita galbenusurile fierte, se amesteca cu unt (ulei), mustar, sare, pana se obtine o pasta omogena. Se adauga marar tocat marunt. Se poate servi pe sandviciuri, tartine, umpluturi.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise