Pasta de salau

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un peste salau
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • boabe de piper, enibahar,foaie de dafin,.
  • 200 ml otet
  • 300 ml apa
  • Pentru pasta:
  • 50 ml ulei
  • piper macinat, nucsoara macinata,sare dupa gust

Mod de preparare

Pestele se da la fiert cu toate ingredientele, pentru 2-3 ore la cuptor, sau o ora la presiune.

Lasam putin sa se raceasca, apoi il dam pe robot sau pe masina de carne. Condimentam, adaugam ulei,servim pe paine.

Eu am pasat si legumele,dar cred ca alta data voi folosi doar pestele, ca sa-si pastreze culoarea alba.

Este un deliciu.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise