Pasta de peste rasol

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • 1 kg de peste fiert rasol (crap
  • salau)
  • o ceapa mai mare
  • 3 linguri de untdelemn
  • 150 gr. margarina vegetala
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • putin enibahar pisat (sau nucsoara rasa fin)
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Dupa ce pestele fiert rasol (vezi reteta urmatoare) s-a racit, se scoate cu grija carnea de pe oase si se trece prin masina de tocat, impreuna cu 1/2 ceapa curatata si taiata marunt. Tot prin masina se trece si cealalta jumatate de ceapa, calita in untdelemn, cu adaos de enibahar, piper si nucsoara. Se incalzeste usor margarina si se baga in tocatura de peste, amestecandu-se bine cu ceapa cruda, ceapa calita si condimentele. Pasta se aseaza pe o farfurie si se garniseste cu felii de lamaie. Se serveste ca aperitiv, cu paine proaspata sau prajita.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise