Pasta de peste delicioasă

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 conserve de ton în suc propriu
  • 1 pachet unt la temperatura camerei
  • 1 ceapă medie
  • 2-3 linguri muştar clasic
  • zeamă de lamaie
  • lamaie pt.ornat(felii)
  • masline pt.ornat

Mod de preparare

Se scurg conservele de peste atat cat sa mai ramana putin suc. Se strivesc într-un bol bine de tot cu furculita.

Separat se freacă untul spumă si dacă este nevoie se scurge apa rezultata în urma frecării.

In spuma de unt se adaugă peştele sfaramat,se adauga ceapa tocată si se freacă bine ,păna se obţine o pasta compacta.se adauga putina zeamă de lamaie,sare,piper,dupa gust si 2-3 linguri de mustar.(de preferat mustar clasic,pentru ca cel cu diverse arome îi modifica gustul)

Se poate păstra la frigider cateva zile. Este foarte buna pe tartine,alături de rulourile de somon sau pur si simplu ca mic dejun sau o cina usoară.

Daca o asezati pe platou pt.musafiri,se ornează cu felii de lamaie si măsline,iar daca este pur si simplu o gustare de dimineata sau seara merge excelent cu rosii proaspete,stropite cu putin ulei de masline si oregano.

Bon apetit!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise