Pasta de peste

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg peste(de preferinta proaspat,este mai gustos),
  • 1kg morcov,
  • 1kg ceapa,
  • 1kg ulei(se paote si mai putin),
  • 400g bulion,
  • 150g otet,
  • foi de dafin,sare

Mod de preparare

se curata pestele de cap,se spala si se pune la fiert(cu tot cu oase)cu otetul,uleiul,condimentele si o cana apa,se firbe cam 3 ore la foc potrivit ptr. a se macera foarte bine pestele.Separat se taie morcovii,ceapa si se fierb,dupa ce s-a racit se da prin masina(si pestele si legumele fierte).Se amesteca ,se pune restul de ulei,buliomul si se mai fierb cam 1/2 ora(ca la zacusca).Se pune in borcane,se pastreaza ptr. iarna foarte bine.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise