Pasta de ficat (pentru tartine)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 kg: 500 g ficat prăjit sau fiert sau pateu de ficat
  • 400 g unt
  • 100 g pastă de peşte
  • ceapă
  • piper
  • sare
  • după gust.

Mod de preparare

Se freacă untul bine sub formă de spumă, apoi se adaugă ceapă tocată marunt şi înăbuşită şi ficatul dat prin maşina de tocat, sau pateul de ficat (conservă). Se adaugă piperul macinat, sarea şi pasta de peşte. Se amestecă pîna se omogenizează perfect.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise