Pasta de fasole

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pasta de fasole

Ingrediente

  • 300 g fasole fiarta
  • o ceapa
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o lingura de mustar
  • 200 ml ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Dau pe robot fasolea cu legumele fierte, adaug uleiul, mustar,sare si piper dupa gust. Servim pe felii de paine proaspata sau prajita,ornata cu masline, gogosar murat sau proaspat.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise