Se curata ciupercutele si se pun la fiert in apa cat sa le acopere (3 degete peste) pana cand devin moi. In rastimpul acesta se face maioneza formata dintr-un galbenus de ou (crud sau fiert), ulei de floarea soarelui, sare si putina zeama de lamaie sau...o cumparati gata facuta. Se piseaza usturoiul. Dupa ce s-au fiert ciupercutele, se scurg bine de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se dau prin robot sau prin masina de tocat si se amesteca cu usturoiul, maioneza si verdeata. Se adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste ca aperitiv, cu paine sau in albusuri de ou fiert, ca umplutura.
Promit sa adaug si o poza cat mai curand ;)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise