Pasta de branza dulce cu legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pasta de branza dulce cu legume

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 3-4 ridichi
  • 1 buc castravete
  • patrunjel proaspat(sau marar)
  • sare,piper

Mod de preparare

optional se pot adauga alte legume proaspete

se poate face atat cu branza de vaci,telemea etc

Pentru a avea o consistenta mai cremoasa adaugati 1-2 linguri smantana

Spalam legumele si le taiem cubulete mici.

Amestecam intr-un bol,branza,legumele,patrunjelul tocat marunt,sare si piper dupa gust.

Daca va place puteti adauga marar in loc de patrunjel.

Cu aceasta pasta se pot umple rosii,ardei sau se poate servi pe paine.

Pofta Buna !

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise