Pasta de ardei

Reteta de pasta de ardei. Cum prepari acasa reteta de pasta de ardei fara conservant.

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie
Pasta de ardei

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 5 kg ardei kapia
  • 5 kg ardei galbeni pentru umplut
  • 2 kg ardei bulgaresti dulci
  • 5 linguri sare neiodata
  • 10 linguri zahar

Mod de preparare

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un ceaun mare de tuci la fiert.

Se adauga sare, zahar, se pot adauga si ierburi aromate dar de la o vreme eu nu mai pun decat sare si zahar, ierburi aromate pun doar in mancare.Se fierb la foc potrivit pana ce scad la jumatate.

Apoi se pun in borcane, se pun capacele si se lasa sub paturi pana la racirea completa.

Cand s-au racit complet se aseaza in camara si se folosesc la ciorbe, supe, fripturi, tocanite si multe alte feluri de mancare.

Gustul dat de acest preparat este unul deosebit. Spor la treaba!

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise