Pasta Carapipana (cu sos de ardei)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g paste (spirale),
  • sare,
  • 3 ardei grasi rosii,
  • 2 cepe (100 g),
  • 20 g unt,
  • piper,
  • zahar,
  • oregano,
  • 75 g smantana (sau frisca nebatuta),
  • 50 g pesto (se gaseste la borcanele),
  • 50 g parmezan.

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Intre timp se curata si se spala ardeii si ceapa si se taie nu prea marunt. Se dunstuiesc 10 minute in 2 linguri de apa (intr-o craticioara cu capac) si se maruntesc cu mixerul. Se incorporeaza untul, se gusta de sare, piper, zahar si oregano si la sfarsit se adauga smantana (frisca) si pesto. Se amesteca sosul astfel preparat cu pastele fierte si scurse, se presara cu parmezan ras si se servesc imediat.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise