Pastă de ficat de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • (pentru 10 persoane) :
  • - 1 kg de ficat de pasăre
  • - 400 g de ceapă
  • - 400 g de unt
  • - 2-3 dl de coniac)
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Curăţă ficatul.

Curăţă ceapa şi o taie feliuţe.

Caleşte repede ficatul (sa rămână roz la interior).

Căleşte ceapa şi adaugă ficatul.

Sărează şi piperează după gust.

Adaugă alcoolul şi flambează !

Varsă tot într-un bol.

Adaugă untul şi mixează..

Pune pasta la congelator, toată, sau porţionată (minimum 2 ore).

Se conservă bine la congelator sau 4-5 zile la frigider.

Serveşte pe pâine prăjită, ornată cu felii de gogoşar murat.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise