Pasca cu branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Compozitia (4 pasti)
  • 1.5kg branza vaci
  • 2 budinci vanilie
  • Stafide (tinute in coniac, de cu seara)
  • Zahar vanilinat 3 pliculete
  • 6 oua
  • 400g zahar pudra
  • Aluat ( ptr. 10 pasti)
  • -2kg faina
  • -10 oua
  • -300ml ulei
  • -1l lapte
  • -500g zahar
  • -Zahar vanilinat

Mod de preparare

Aluat

Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit.

Laptele se pune la incalzit in care se adauga zaharul. Dupa ce a crescut maiaua, s framanta cu faina, laptele, uleiul si galbenusurile. Se lasa la crescut, dupa care se intinde si se pune in tavi.

compozitie

Se amesteca toate componentele cremei si se pun in tava unsa si tapetata dupa intinderea aluatului. Se unge pe deasupra cu ou batut si se baga la cuptor

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise