Parjoale de varza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 varza potrivita
  • miezul de la o franzela
  • 1/2 dl.lapte,
  • 3 oua
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe varza in apa cu sare,se stoarce bine si se da prin masina de tocat.Se ameste cu miezul de franzela inmuiat in lapte si stors,sarea si piperul.Se bat ouale putin cu furculita si se toarna peste compozitie.Se amesteca bine .Compozitia trebuie sa fie ca pentru parjoale.Se tavalesc prin pesmet sau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se servesc cu sos de rosii sau cu smantana.Pofta buna!

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise