parfe de lamaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 oua
  • -60 g zahar
  • -coaja rasa si zeama de la 2 lamai
  • -250 g frisca

Mod de preparare

Se bat pe baia de aburi ouala cu zaharul, cu coaja si zeama de lamaie, pana se obtine o crema, dupa care se amesteca continuu pana se racesc. Se incorporeaza frisca si se toarna compozitia in forme de metal clatite cu apa rece. Se baga la congelator pentru cel putin 24 de ore. Se scoate din forme si se serveste garnisita cu fructe.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise