PARFE DE CIOCOLATA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 4 galbenusuri
  • 1/4 l lapte
  • 1/4 l frisca batuta.

Mod de preparare

Se topeste ciocolata in laptele fiert. Se adauga zaharul, se adauga galbenusurile frecate putin. Se ingroasa pe baie de apa, pana se imbraca lingura. Se raceste compozitia, se amesteca cu frisca batuta, se da la inghetat.

Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes

Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Papricas de hribi cu mamaliguta

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise