PARFAIT

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 gr cacao
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • 400 gr smantana sau frisca

Mod de preparare

Se amesteca 150 gr zahar cu cacao si se pune la fiert cu o cescuta de apa. Se fierbe pana se obtine un sirop. Se raceste.

Se bat 4 albusuri spuma cu 4 linguri zahar. Se pun treptat cele 4 galbenusuri si smantana sau frisca. se amesteca cu siropul rece , se pune intr-un vas si se pune la congelator.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Mucenici moldovenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise