Parfait de zahar ars

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 galbenusuri
  • 150g zahar pudra
  • 1/2 l lapte
  • 150g zahar tos
  • 2 linguri apa
  • 1/2 kg frisca batuta ,dulce

Mod de preparare

Zaharul tos se caramelizeaza si se stinge cu apa.

Galbenusurile se freaca pina se albesc

Zaharul pudra se amesteca cu galbenusurile .

Se amesteca totul cu laptele .

Se bate bine cu telul pe baie de apa pina devine o crema groasa.

Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu frisca

Se da la congelator pentru citeva ore(cel mai bine peste noapte)

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise