Pune stafidele si vinul intr-un bol si da-le la cuptorul cu microunde, la putere maxima, timp de 3 minute.Intre timp, topeste untul intr-o tigaie si prajeste ficateii de pui impreuna cu usturoiul, tarhon si un praf mare de piper negru macinat, aprox.4 minute pe fiecare parte.
Pune toata compozitia din tigaie, cu tot cu lichidul format, intr-un blender.Mixeaza compozitia pana se obtine o pasta fina.Adauga smantana si 2 linguri din vinul de la stafide, asezoneaza cu sare si mixeaza din nou pana la omogenizare.
Unge cu ulei 4 x 100 ml vase.Imparte stafidele la baza celor 4 vase, iar deasupra imparte amestecul cu ficat.Acopera vasele cu folie si da-le la rece pentru 1 ora.
Pentru servire, scoate cu grija parfait-urile din vase rasturnandu-le pe farfurii si serveste-le alaturi de paine prajita si frunze de salata.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise