Parfait cu alune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g zahar pudra
  • 1/2 l lapte
  • 6 galbenusuri
  • 150g alune prajite
  • 50g zahar tos
  • 1/2 kg frisca dulce batuta

Mod de preparare

Zaharul tos se caramelizeaza si se adauga alunele ;se lasa sa se raceasca si se piseaza (mai mare)

Galbenusurile se bat cu zaharul pudra pina se face ca o crema ,se adauga caramelul si laptele

Se pune la baie de aburi se se bate cu telul pina se ingroasa .

Se lasa sa se racesca si se adauga frisca .

Se da la congelator

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise