Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza la suprafata (isi schimba culoarea), se pun ciupercile taiate si se amesteca de vreo 3 ore, pina forfoteste totul in cratita si abia atunci punem sarea, piperul si boiaua de ardei.
Se pune apa cit sa acopere ingredientele si se lasa la foc mic pina ce carnea este fiarta.
Separat se dizolva smintina cu putina apa rece, se adauga faina si se amesteca foarte bine ca sa aiba cocoloase (eu le pun in blender) si incet se toarna in cratita, amestecind mereu.
Se mai lasa sa fiarba citeva clocote, se ia de pe foc si se aromeaza cu patrunjel verde.
Alaturi, bineinteles, nelipsita mamaliguta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise