Papricas de vitel

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5kg de carne de vitel
  • 5 cepe mari
  • 2 linguri ulei
  • 1 linguita boia de ardei dulce/iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati,spalati si taiati ceapa marunt.Caliti-o in ulei,presarata cu sare.Cand s-a inmuiat,adaugati boiaua si carnea taiata potrivit si spalata.Acoperiti vasul si lasati carnea sa se friga la foc potrivit,amestecand din cand in cand.Cand zeama a scazut,turnati in vas apa cat sa acopere ingredientele,apoi lasati sa fiarba incet la foc mic.Inainte de servire,adaugati condimentele daca mai trebuie.Ca garnitura,se potrivesc orezul,pastele,galustele de gris si faina.

POFTA BUNA!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise