Papricas de pui cu smantana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -o ceapa mare
  • -2-3 catei de usturoi
  • -2 lg (lingurite de boia dulce
  • -1 lg boia iute (optional)
  • -sare,piper
  • -ulei
  • -2 Lg(linguri ) faina
  • -300 ml smantana sau sana

Mod de preparare

-Pieptul de pui se taie bucatele si se rumeneste in 2 linguri de ulei

-Se adauga ceapa si usturoiul maruntite si se calesc impreuna cu carnea inca 2-3 minute.

-Se adauga 2 lingurite de boia dulce si una iute si se amesteca im preuna cu carnea,dupa care se adauga smantana amestecata in prealabil cu 2 linguri de faina si se ferbe sa se lege sosul.Se poate subtia daca este necesar cu putina apa sau supa de pui.

-

Se serveste cu galusti de faina,piure de cartofi sau mamaliguta.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise