Papricas de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * carne de pui (eu am folosit ciocanele)
  • * 1-2 morcovi
  • * 5-6 cartofi rosii
  • * 1 ceapa mai mare
  • * 3 linguri boia dulce(pt iubitorii de iute pot folosi boia iute- chili)
  • * sare, piper dupa gust
  • * patrunjel proaspat

Mod de preparare

Carnea se spala. ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Adaugam si carnea de pui si lasam pana se albeste carnea de pui. punem boiaua si calim 1-2 min. punem apa cat sa acopere bine bucatile de carne si lasam la fiert timp in care curatam cartofii si morcovul, cartofii ii taiem cubulete nu prea mici iar morcovul rondele si punem peste carnea inabusita. lasam la foc mic sa se patrunda bine legumele si carnea.

Asezonam cu sare, piper si cand e gata punem si patrunjelul tocat marunt.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise