Papas aliñás ( Cartofi aromatizati)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8 cartofi
  • -1 ceapa
  • -ulei de masline
  • -frunze patrunjel verde
  • -otet

Mod de preparare

Cartofii se spala si se pun la fiert cu tot cu coaja. Cand sunt fierti se scurg de apa si se decojesc. Se lasa doar o idee la racit, pana cand se spala si se taie ceapa. Dupa care se decojesc cartofii, calzii fiind, se taie rondele si se pun intr-un bol.

Peste ei se pune ceapa taiata, patrunjelul taiat, sare, ulei de masline si otet.

Se amesteca bine, se pune o folie deasupra bolului si se lasa deoparte, pana cartofii sunt reci. Cartofii nu trebuiesc raciti fortat, ci trebuiesc lasati sa se raceasca, in timp.

Reci, se pot servii...pofta buna!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise