Papara tiganeasca

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • sunculita
  • o ciuperca
  • un ardei
  • brinza sarata
  • sare, piper, boia

Mod de preparare

Se bat bine ouale cu putina brinza, sare si piper.

Se taie felii lungi ciuperca, ardeiul, sunculita, se pun la prajit in putin ulei, intr-o tigaie cu forme de inimioare (se poate folosi orice tigaie). Se adauga sare, piper, boia. Peste acestea se adauga ouale batute bine.

Se intoarce papara cu grija, sa nu se strice aspectul de inimioara.

Pofta buna!!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise