Papanasi din lapte batut

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,500 litru lapte batut
  • gris
  • zahar
  • pesmet

Mod de preparare

Se pune laptele batut la fiert cu 5 linguri de zahar.

Cand clocoteste se adauga grisul in ploaie ( asa cum preparati grisul cu lapte!) .Lasati pe plita pana se fierbe grisul si este putin mai tare . Cand s-a terminat de fiert grisul se inmoaie o lingura intr-o cana cu apa si cu lingura umeda se ia din gris si se da prin pesmetul care l-ati preparat in prealabil asa : se pune intr-o cratita putin ulei , cand s-a incins uleiul se adauga pesmetul,se prajeste putin apoi se adauga zaharul .

Se servesc calzi sau reci !

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise