Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Branza de vaci se amesteca cu ouale bine de tot pana se face o pasta {e bine sa amestecati cu mixerul}, apoi se pune zaharul {farin daca se poate}, sarea, faina {proaspat cernuta}, mirodeniile si se amesteca bine.
Bicarbonatul se pune la sfarsit, se amesteca usor, deoarece daca il puneti la inceput face o reactie chimica si se evapora tot.
Intre timp sa incingeti ulei intr-o tigaie cu marginile inalte.
Va ungeti mainile cu ulei si modelati papanasii dupa forma bine stiuta, dupa care ii prajiti in uleiul incins dar nu la foc foarte puternic.
Se servesc fierbinti cu dulceata si smintina.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise