Panzanella (paine cu rosii)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Paine de casa
  • 2 rosii coapte
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de otet de vin
  • Busuioc proaspat
  • Sare

Mod de preparare

Prepararea e foarte simpla. Feliile de paine se umezesc cu putina apa iar deasupra lor se aseaza rosiile taiate in jumatati, in asa fel incat painea sa le absoarba sucul. Se presara putina sare si se stropesc cu putin otet. Se condimenteaza apoi cu ulei de masline si, la urma, se presara peste fiecare felie busuioc. Este recomandat a se consume imediat!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise